Om Statsaut. Revisor John Asle Johnsen AS

Hos oss er kunden i fokus. Vårt team har engasjement og kunnskap til å fungere som din strategiske partner, og dermed bidra til veksten av din virksomhet gjennom tjenester som inkluderer revisjon, regnskap, skatteplanlegging, økonomistyring, og strategisk forretningsrådgivning.

Vårt mål er å tilby deg profesjonell og høykvalitet service innenfor revisjon og rådgivning, og er dedikerte etter å gi verdifull innsikt og løsninger som møter dine behov. Vi er her for å assistere deg med å oppnå forretningsmålene dine med assistanse av vår ekspertise og ser frem til å bidra til din suksess.

Samarbeid med andre revisjons selskaper gjennom Certus Revisjon AS

Vi eier sammen med revisjons selskapene Atris AS og Telerevisjon AS selskapet Certus Revisjon AS. Certus Revisjon AS er tilknyttet MSI Global Alliance, et internasjonalt nettverk av revisjons, advokat, regnskap og konsulent selskaper. Vi tre eier selskaper av Certus Revisjon AS har også et internt faglig samarbeid, samt av vi har en avtale om gjensidig bistand i forbindelse kapasitet håndtering, markedsføring og strategi arbeid, samt at vi samarbeider opp mot MSI Global Alliance og selskaper relatert til MSI Global Alliance. 

Certus Revisjon AS er pr i dag et rent markedsførings selskap som håndterer medlemskapet i MSI Global Alliance.

Ansatte

John Asle Johnsen
Statsautorisert Revisor

Siviløkonom

E-post: john@revisjonstjenester.no
Mobil: 990 98 775
Faks: +47 21 55 75 12

Ragnhild Dahl Lillestrand
Revisor medarbeider

Bachelor i økonomi og administrasjon - BI

E-post: ragnhild@revisjonstjenester.no

Medina Alikhanovna Shamileva 
Revisor medarbeider (deltid)

Student på BI - Bachelor i finans

E-post: medina@revisjonstjenester.no