Et statsautorisert revisjons selskap som setter kunden i fokus

Statsaut. revisor John Asle Johnsen AS er et statsautorisert revisjons selskap som holder til sentralt i Oslo, nær offentlig kommunikasjon.
Vi reviderer små og mellomstore selskaper, stiftelser, organisasjoner, samt yter attestasjons tjenester og bistår ved stiftelse av selskaper.

Forstå klientens virksomhet

Vi skreddersyr våre revisjons programmer til deg.

Grunnlaget for vår revisjon er en inngående kunnskap om generell forretningsvirksomhet, og organisasjoner. Vi har i alle år i tillegg til skatt, merverdiavgift, regnskap og revisjon, lagt stor vekt på å holde oss oppdatert innen økonomistyring, ledelses systemer og forretningsvirksomhet generelt. .

Dette gjør at vi under revisjonen kan bruke denne kunnskapen til å skreddersy vårt revisjons program til deg og din bedrift, ved å fokusere på risiko områder og revisjons handlinger som gir en optimal revisjon av deres regnskap. Det gjør at du som klient får god nytte av revisjons prosessen. Ta også en titt på vår side om økonomistyring.

Kontakt

 

Statsaut. Revisor John Asle Johnsen AS

Engebrets vei 3

0275 Oslo

Telefon: +47 45 90 46 30

Mobil: +47 99 09 87 75

Faks: +47 21 55 75 12

post@revisjonstjenester.no